Office 365

Arbeta obegränsat oavsett var du befinner dig!

Vi på Aditso menar inte att Office 365 är det bästa valet i alla lägen. Vi menar inte heller du löser alla problem med Office 365. Det vi dock tror på är kombination av Office 365, lokala resurser och vår hosting, det vi i dagsläget kallar Hybridleveranser. Då blir det ett riktigt bra it-stöd där mobilitet i kombination med företagskritiska system jobbar i harmoni och du blir flexibel på riktigt.

Bild visar ett landskap i form av åkrar och skogar i en öppen bok.

Arbeta obegränsat oavsett var du befinner dig!

Office – oavsett var du befinner dig

Oavsett om du arbetar på kontoret eller på resande fot har du tillgång till en välbekant och komplett uppsättning produktivitetsverktyg. Office-program – alltid i de senaste versionerna – gör att du kan skapa, redigera och dela från en PC/Mac eller en iOS-, Android™- eller Windows-enhet i realtid.

Verktyg för professionella användare

Använd ditt företagsnamn i företagets e-postadress för att skapa varumärkesmedvetande och marknadsför ditt företag med anpassat material som är enkelt att använda. Skapa bättre kontakt med kunder och kollegor med hjälp av en rad olika kommunikationsverktyg, från e-post och chatt till sociala nätverk och videokonferenser.

Verktyg för samarbete

Med 1 TB lagringsutrymme per användare har du gott om utrymme för alla dina filer. Eftersom filerna sparas online kan du dessutom dela dem med personer inom eller utanför företaget, var du än befinner dig och när som helst. Dessutom har du tillgång till flerpartskonferenser med HD-video, delning av innehåll, delade kalendrar och teamchatt så att du och ditt team alltid vet vad som händer.

Enkel installation och hantering

Stegvisa anvisningar gör det enkelt att konfigurera användare och komma igång snabbt med tjänsterna. Du kan komma åt det lättanvända administrationscentret för att hantera tjänsterna oavsett var du befinner dig. Office 365 tar hand om IT-driften, vilket innebär att tjänsterna alltid är tillgängliga och uppdaterade.

Lokala resurser i lokalerna eller privat moln hos Aditso AB.

Vi lägger också till ett extra lager på alla de andra fördelarna där vi ger dig samma inloggning till alla dina system oavsett var de befinner sig eller vilken leverantör som levererar dem.

©2019 Aditso  |  Producerad av webbyrån Tigerton