Nätverk som tjänst

I vårt koncept, Nätverk som tjänst, tillhandahåller företaget en optimal och modern nätverkslösning där ni kan känna er helt trygga med att alla verksamhetens behov för datanätverk hanteras. Tjänsten anpassas helt efter era behov och alltid till ett fast pris.

Allt du behöver för ett modernt nätverk!

Konceptet innebär att företaget tillhandahåller en komplett nätverkslösning som tjänst till en fast månadskostnad. Tjänsten innehåller brandvägg, LAN, WiFi-zoner, övervakning, uppdateringar, licenser och användarsupport.

Genom att abonnera på funktionen för ert nätverk som en tjänst så behöver ni inte längre budgetera eller ta det funktionella ansvaret för ert lokala nätverk. Ni slipper drift, underhåll, investeringar och löpande supportkostnader. Det överlåter ni helt enkelt till oss. Ett optimalt och modernt nätverk är grundpelaren i företagets IT-infrastruktur. Det ska tillhandahålla alla nödvändiga IT-tjänster till användarna på ett enkelt, stabilt och säkert sätt, vilket gör att de kan fokusera på era affärsmål istället för tekniska problem.

För att kunna identifiera vad som är optimalt för just er verksamhet börjar vi med att göra en förstudie – vad behöver organisationen? Utifrån dessa krav och önskemål föreslår vi därefter, i samråd med er, en lösning med standardiserade komponenter och funktioner som passar bäst för verksamheten. Ni får en kostnadseffektiv och modern lösning som uppfyller högt ställda krav på säkerhet och tillgänglighet.

Det finns många fördelar med Nätverk som tjänst:

  • Ni behöver inte fokusera på hur drift, underhåll och investeringar ska lösas. Eftersom ni endast behöver beskriva önskad funktion frigörs resurser att använda på annat håll i företaget.
  • Ni får en tillförlitlig och skalbar lösning att växa i, och som är enkel att bygga ut.
  • Fokusera på era affärsmål istället för tekniska problem.
  • Ingen initial investering är nödvändig, då ni köper tjänsten till en fast månadskostnad.
  • Enkelt att budgetera och får kontroll över era IT-kostnader.

Därför Aditso

  • Vi på Aditso försöker hela tiden utveckla lösningen över tiden och underlätta för teknikskiften. Målet är att på ett enkelt sätt kunna möta de nya behov som uppstår i takt med att omvärlden och verksamheten förändras.
  • Vårt mål är nöjda användare. Det når vi genom att skapa en modern och fungerade nätverkslösning som minimerar IT-kostnaderna!
  • Genom att låta Aditso hjälpa er att hantera ert lokala nätverk, så kan ni fokusera på er kärnverksamhet och samtidigt få bättre kontroll över er IT-miljö.

Vill du veta mer om Nätverk som tjänst och hur Aditso kan hjälpa er? Kontakta oss så berättar vi mer.

Hans Hjalmarsson

hans.hjalmarsson@aditso.se
010-220 36 15

 

Jonas Olsson

jonas.olsson@aditso.se
010-220 36 43

Kom igång!

Kontakta oss så återkommer vi till dig med mer info.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.