Microsoft Azure

Med Microsoft Azure från Aditso får ni en enkel och trygg tillvaro i molnet, en öppen och flexibel molntjänstplattform som enkelt kan integreras i din befintliga IT-miljö. Denna molnbaserade driftsplattform består av en administrationsmiljö där man kan skapa och hantera virtuella servrar, databaser, webbplatser, lagring, streamingtjänster och mycket mera.

 

Att ha sin drift i molnet har många fördelar

Microsofts moln- och plattformtjänster finns i Microsofts datacenter på flera olika platser runt om i världen. Att ha sin drift i molnet har många fördelar och Azure ger en god kontroll och hög skalbarhet av er IT-drift. Genom att hyra infrastruktur och plattformstjänster från Azure kommer du att få snabb tillgång till virtuella servrar, lagringsenheter och andra komponenter som kan användas för att bygga en komplett IT-lösning.

Flexibel lösning

Med Azure betalar man bara för det man använder i form av support, tillgänglighet, datatrafik. Om man t.ex. förväntar sig en hög belastning några dagar är det bara att dra upp ett reglage och betala lite mer för att säkerställa att man inte råkar ut för överbelastning. Lösningen blir därför mycket flexibel, samtidigt som det ger möjligheter att etablera tjänster globalt om ni exempelvis har användare i andra länder.

Vi stöttar dig!

Aditso stöttar dig i resan till molnet och stannar sedan kvar och erbjuder kompetens och välprövade processer under hela livscykeln för dina Azure-baserade lösningar. Vi kan vara med från början och ta fram anpassade lösningar eller vi kan komma in i ett senare skede och förvalta och hantera det som ni eller era partners redan byggt upp sedan tidigare.

Aditso är certifierad Microsoft Cloud Solutions/Cloud Productivity partner. Vill du veta mer om Microsoft Azure och hur Aditso kan hjälpa er? Kontakta oss så berättar vi mer.

Hans Hjalmarsson

hans.hjalmarsson@aditso.se
010-220 36 15

 

Jonas Olsson

jonas.olsson@aditso.se
010-220 36 43

Kom igång!

Kontakta oss så återkommer vi till dig med mer info.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.