Arbetsplats som tjänst

Med vår Arbetsplats som tjänst får ni och era användare en modern, digital arbetsplats där alla verktyg ni kan behöva, samt support finns tillgängligt. Välj mellan tre nivåer beroende på hur mycket ansvar ni vill ta själva. Genom våra tjänster frigör ni tid och resurser inom företaget.

Arbetsplats som tjänst

Bas

Med paketering Bas väljer ni en av Microsoft 365-licensensera, vi gör sedan uppsättningen av tjänster och funktioner baserat på den licensen. Ni får tillgång till Aditsos Servicedesk samt rabatterat pris på supporten. Ni blir säkra med vår backup av samtliga filer och E-post till tredje part. Ni får tillgång till en självserviceportal, samt tillgång till Microsofts avancerade support genom vårt supportabonnemang.

En bra paketering för er som vill ha grunden och kunna få hjälp när det behövs, men vill sköta det mesta själva i form av intern support.

En bra paketering för er som vill ha grunden och kunna få hjälp när det behöva, men vill sköta det mesta själva i form av intern support.

Följande ingår

Arbetsplats som tjänst

Standard

Med paketering Standard får ni allt som finns i Bas, men dessutom ingår de vanligaste supportfrågorna gällande inloggning i system och byte av lösenord. Inte bara i de system vi levererar, utan även på lokal dator och eventuella fjärrskrivbordsmiljöer.

Detta är paketeringen för er som vill slippa ta hand om de dagliga småfrågorna som inloggningshjälp. Ni vill ha en fast kostnad på de vanligaste problemen och betala löpande för mer avancerad support i de fall det behövs.

Följande ingår

Arbetsplats som tjänst

Premium

Med paketering Premium minimerar ni oförutsedda kostnader och användarna får hjälp när de behöver utan att ni behöver göra någonting. Fjärrsupport ingår för felavhjälpning och ansluter era mobila enheter så klart. Hyr ni även datorn av oss ger vi er fullständig funktionsgaranti. Vi tar hand om garantiärenden och ser till att datorn kommer i gång igen med återläggning av operativsystem, program och filer. Om ni dessutom köper vår applikationsdrift ger vi er en mycket bra rabatt på vår Premiumpaketering.

Med paketering Premium kan ni slappna av. Lägg upp fötterna på bordet i trygg förvissning om att Aditso löser allt.

Följande ingår

Införandeprojekt

Att undvika oförutsedda kostnader är viktigt. Därför ha vi tagit fram ett fast pris för införandet av de grundläggande tjänsterna och funktionerna i våra paketeringar. När vi går igenom ett avtalsförslag går vi även igenom i detalj vad ni kan förvänta er när införande är klart.

Komplettera med fler produkter och tjänster

Aditso är en komplett leverantör. Vi har en palett av tjänster och verktyg för att säkerställa att ni som kund bara behöver ett telefonnummer.

Hyra av utrustning

Med vår finansieringspartner erbjuder vi er att hyra utrustning som till exempel datorer och skrivare. Datorer omfattas av en heltäckande försäkring utan självrisk. Ni får en komplett Life cycle management hantering av er hårdvara. Vi säkerställer återtagande och säker hantering av er utrangerade hårdvara. Med paketering Premium erbjuds ni en funktionsgaranti på era datorer där vi hanterar allt om ett hårdvarufel uppstår.

Nätverk som tjänst

Allt du behöver för kontoret för att ha ett säkert och fungerande nätverk med funktionsgaranti. Nätverksenheter, drift, support och funktionsgaranti.

Applikationsdrift

Aditsos hjärtefråga! Vi är specialister på applikationsdrift av framför allt Visma Business, men vi har många på marknaden förekommande ERP-system, CRM-system, löneprogram mm i vårt eget datacenter. Vill ni hellre ha era program i, till exempel Microsoft Azure kan vi självklart ordna det också.

Telefoni

Aditso samarbetar med DSTNY, före detta Soluno, för att kunna leverera förstklassiga telefonitjänster. Oavsett vilken operatör ni har kan ni med DSTNY få en molnbaserad växel som är klassledande. Funktionerna är intuitiva och ni kan få den integrerad med Teams.

Säkerhetsutbildning av era användare

Nimblr är ett svenskt innovativt företag som jobbar med att se till att användarna på företaget är utbildade om de senaste IT-hoten men också hur man ska tänka säkert på internet, hanterar lösenord och mycket mer. Nimblr erbjuder phishingtester för att kontinuerligt träna användarna på hur phishingmail ser ut och hur de ska identifiera att mailet är fejk. Admin kan följa utveckling och se hur användarna beter sig i en portal.

Interaktivt Intranät

En interaktiv plattform för kommunikation till och från era anställda. Har ni anställda spridda i olika delar av landet, eller världen? Med denna tjänst från Spintr får ni ett intranät där information, nyheter och programlänkar kan distribueras ut till era anställda.

Apputveckling

Need2Code är specialiserade på skräddarsydda applikationer för företag. Vårt unika koncept, från idé till verklighet, hanterar en kort väg från din idé till ett utkast på en körbar applikation redan under samma dag.
Oavsett behov ska ni alltid kontakta oss för att se om vi har rätt lösning för er

Kom igång!

Kontakta oss så återkommer vi till dig med mer info.

*” anger obligatoriska fält

Kom igång!

Kontakta oss så återkommer vi till dig med mer info.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.