STÄNG

VISA TJÄNSTER

IT-stöd på plats

Det löpande underhållet av datorer och nätverk är något som lätt blir eftersatt hos många företag. Låt Aditso hjälpa dig med erfaren teknisk kompetens på plats när det passar dig. Vi planerar och jobbar alltid förebyggande vilket gör att du i lugn och ro kan fokusera på det du gör bäst – att utveckla ditt företag.

Vi på Aditso har förståelse för användarnas och verksamhetens behov. Vi är på plats vid schemalagda tillfällen, när det tidsmässigt passar och sköter proaktivt underhåll. Samtidigt ger vi användarsupport och är ditt bollplank i strategiska IT-frågor. Dessutom är vi trevliga och pedagogiska.

Detta innebär att du kan fokusera 100% på kärnverksamheten och kan lämna IT-driften i trygga händer. Den stora fördelen är att supportkostnaden endast blir i relation till ditt företags behov. Beroende på ditt företags storlek, IT-miljö och budget kan du själv vara med och bestämma ambitionsnivån. Vi kan vara på plats heltid, halvtid eller vid schemalagda tillfällen – det bestämmer vi tillsammans.

Vår målsättning är alltid att vi tillsammans ska bygga en långsiktig relation vilket ligger till grund för en driftsäker och stabil IT-miljö. Som avtalskund kommer ni därför att ha en teknisk konsult som är huvudansvarig tillsammans med en sekundär konsult som täcker upp under klämdagar och semestrar. Ditt företags IT-miljö kommer dessutom kontinuerligt att dokumenteras vilket ytterligare säkrar driften.

 

För frågor kring IT-stöd på plats kontakta:
Magnus Bergquist (magnus.bergquist@aditso.se) T: 010-220 36 14

Nyfiken? Vi berättar gärna mer!

©2019 Aditso  |  Producerad av webbyrån Tigerton