Arbetsplats som tjänst

Genom konceptet, Arbetsplats som tjänst, tillhandahåller företaget en optimal och modern helhetslösning där ni kan känna er helt trygga med att alla era grundbehov kring IT hanteras. Tjänsten anpassas helt efter verksamhetens behov och alltid till ett fast pris.

Allt du behöver för din IT-arbetsplats samlat på ett ställe!

Koncept är enkelt! Företaget tillhandahåller en hel IT-arbetsplats som tjänst till en fast månadskostnad. En stor fördel med arbetsplats som tjänst är att den ger medarbetarna möjligheten att själva välja en ny dator från ett stort antal tillverkare eller att fortsätta använda sin befintliga dator.

En optimal och modern IT-arbetsplats är en arbetsplats som är fullt anpassad efter verksamhetens specifika behov. Den representerar ett spännande sammanflöde av hårdvara, mjukvara, molnteknik, anslutning och kreativitet. I centrum står förståelsen för vilka verktyg människor behöver för att fungera bäst.

För att kunna identifiera vad som är optimalt för just er verksamhet börjar vi med att göra en förstudie – vad är verksamhetens behov? Utifrån dessa krav och önskemål ger vi sedan förslag på IT-utrustning och tjänster som passar bäst för er.

Ni som kund skall kunna fokusera på era affärsmål istället för tekniska problem. Det är enkelt att komma igång och ni väljer själv den paketering som motsvarar era behov.

Det finns många fördelar med en modern IT-arbetsplats:

  • Tjänsten anpassas efter verksamhetens krav och önskemål.
  • Ni väljer själva om ni vill få ny hårdvara eller använda befintlig.
  • Företaget får full kontroll på enheter med inventarieregister.
  • Tillgång till snabb och personlig support för era medarbetare via telefon, mail, webb, fjärrstyrning eller på plats hos er om ni så önskar. Oavsett semestertider eller sjukdom.
  • Fokusera på verksamhetens affärsmål istället för tekniska problem.
  • Företaget slipper binda upp kapital då ni abonnerar på tjänsten till en fast månadskostnad.
  • Enkelt att kunna budgetera och få kontroll över IT-kostnaderna.

Därför Aditso

  • Aditso är en stabil och progressiv IT-partner med nöjda kunder sedan 2011. Tillsammans med våra kunder som finns runt om i landet levererar vi dagligen en bekymmersfri IT-upplevelse. Vi arbetar som problemlösare, utifrån devisen att ingenting är omöjligt.
  • Vårt mål är nöjda slutanvändare och det når vi genom att skapa en modern och fungerande IT-arbetsplats som minimerar IT-kostnaderna!
  • Genom att låta Aditso hjälpa er att hantera era datorer och era medarbetares IT-frågor, så kan ni fokusera på kärnverksamheten och samtidigt få bättre kontroll över er IT-miljö.

Vill du veta mer om Arbetsplats som tjänst och hur Aditso kan hjälpa er? Kontakta oss så berättar vi mer.

Hans Hjalmarsson

hans.hjalmarsson@aditso.se
010-220 36 15

 

Jonas Olsson

jonas.olsson@aditso.se
010-220 36 43

Kom igång!

Kontakta oss så återkommer vi till dig med mer info.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.