9 januari 2017

Kontoren har blivit överflödiga

istock_working-at-home-xsmall

Behöver du anställa men har inte några fler lediga kontorsrum? I dagens läge när internet är tillgängligt nästan var som helst och man kan ha dokumenten i olika molntjänster är de fysiska kontoren inte längre ett måste. Alla anställda kan ha tillgång till samma dokument oavsett om de sitter på kontoret, är på resande fot eller jobbar hemma. För många är till och med kontorsmiljön störande och man får inte gjort så mycket som man vill.

I dagens läge finns flera olika kommunikationsvägar för både ljud och video som gör att man kan få en kontorssamvaro utan att sitta ihop.

Många nya företag anser att det är ett miljömål för deras företag att man ska jobba minst en dag i veckan hemma då detta minskar den anställdes arbetsresande och utsläpp med 20 procent.

 

 

Vill du bli attraktiv som arbetsgivare?

Som arbetsgivare är det viktigt att vara lyhörd för vad nuvarande och framtida medarbetare ser som en attraktiv arbetsplats. Enligt Forrester Institutes nya undersökning anser 29 procent av befolkningen sig redan vara ”anytime, anywhere”-arbetare. Friheten att få bestämma varifrån man arbetar är en av de allra mest eftertraktade förmånerna – skyhögt över exempelvis tjänstebil.

Det finns ett antal fördelar som lockar nya medarbetare:

  • Ingen med dötid i bilen eller i bussköer
  • Bättre prioritering av den anställdes arbetstid
  • Inte samma stress för dagis lämning/hämtning
  • De som jobbar på distans presterar bättre enligt amerikansk studie.

 

Ladda ner guiden genom att klicka på knappen nedan .

[btnsx id=”1331″]

 

Kom igång!

Kontakta oss så återkommer vi till dig med mer info.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.