Aditso, en IT-specialist i Göteborg, Stockholm och Söderhamn med djup kunskap inom affärssystem med kringapplikationer, drift, molntjänster, mjukvara, nätverk och hårdvara.

Vi på Aditso har lång erfarenhet av att sköta och underhålla affärs och personalsystem i varierande it-miljöer hos både små och stora företag.

Vi vet vad som krävs för att ett affärskritiskt system skall fungera både smärtfritt och effektivt. Därför erbjuder vi bl.a. fjärrstyrd monitorering 24 timmar om dygnet, löpande SQL optimering, support, IT-stöd och regelbundna systemuppdateringar – allt för att ni ska känna er trygga i er it- infrastuktur.

Aditso har specifika tekniska kunskaper i affärssystemet Visma Business och alla kringsystem som är integrerade tillsammans med Visma Business. Tex Visma Document Center, Visma Document Center Enterprise, Visma Zpider, Visma Reporting & Analysis, Visma POS, Visma CRM mfl

Aditso har specifika tekniska kunskaper i lön och personalsystemet Agda PS. Vi har skött tidterminaler och drift av Agda PS åt många både stora och små kunder inklusive regelbundna uppdatering och optimering.

Aditsos konsulter har jobbat tekniskt med Visma Business och kringprodukter sedan 1995 och lön och personalsystemet Agda PS sedan 2000.

Aditso kan ta helhetsåtagande för ett företags hela it-infrastuktur från installation av hård och mjukvara till kommunikation, drift, itstöd på plats och löpande monitorering och optimering.

Aditso AB är avtalad teknikpartner med Visma i Sverige och vi rekommenderas av Visma till stöd för Vismas alla partner i teknikfrågor, installation, uppgraderingar etc.

För mera information kontakta Aditso AB, Hans Hjalmarsson, 031-7071905, hh@aditso.se.

©2019 Aditso  |  Producerad av webbyrån Tigerton