logo1
Aditso – Nyhetsbrev Jul 2015. Klicka här för att läsa brevet i din webbläsare
Kontakta oss på info@aditso.se eller 031-7071900
Jul2015

God Jul & Gott nytt år

Nu lider 2015 mot sitt slut och det är dags att blicka tillbaks på det gångna året. Det har varit ett intensivt år både för oss på Aditso och i vår omvärd. Vi kan absolut hävada att vi blivit flertalet erfarenheter rikare.  

Vad har då hänt det gångna året?

  • Vi har finslipat våra hostingtjänster och kommer även fortsätta göra detta 2016. Vi kommer under våren kunna presentera den selfservice portal som vi håller på att utveckla. Detta ger våra hostingkunder helt andra möjligheter att administrera sina egna servrar/konton.  
  •  Vi har genomfört en NKI undersökning. Vi bugar och bockar för de ärliga svar ni gav oss. Vi kommer fortsätta att arbeta med denna typen av undersökningar för att säkerställ att vi utvecklas som bolag. 
  • Vi har breddat vår Servicedesk med ytterligare en person. Han heter Carl-Fredrik Gammelsaeter och har redan gjort ett kanonjobb i vår 2-line. 

Vad tror vi om 2016?

  •  År 2016 kommer vi fortsätta vår satsning på Hosting. Vi kommer fortsätta att rusta oss för nästa generations Hostings-struktur och tjänste-leveranser. Vårt mål är även att ha en integration med Office 365.   

Visma

Aditso har under hösten utökat samarbetet med Visma. Aditso är numera exklusiv leverantör av Visma Business On-Demand konceptet. Detta innebär att vi levererar driften av Visma Business med dess kringprodukter till de kunder som väljer att hyra applikationerna av Visma. Vi ser en stor potential i detta och kommer att i ett nära samarbete med Visma och Vismas partner att utveckla detta koncept under det kommande året. Vi har startat detta samarbete med att ha gemensamma träffar för Vismas partner i Stockholm och Göteborg för att fånga upp idéer.

 Vi har under hösten haft några givande dagar tillsammans med Vismas support och utvecklingsteam i Norge där vi har tittat på alternativ för att effektivisera driften av Vismas applikationer i vår miljö eller i kundens egna servrar.

 Med detta ser vi fram emot ett nytt år med stora förväntningar och mycket tro på att vi kan göra nya effektiva lösningar för att effektivisera driften av Vismas affärssystem.  

.

Servicedesk Jul & Nyår
I sedvanlig ordning kommer vår Servicedesk att vara bemannad under mellandagar. Tveka inte på att ringa oss eller skicka in ärende till oss om ni behöver assistans.

Servicedesk tel: 031-7071920
Servicedesk mail: servicedesk@aditso.se


 

Vi har i år valt att skänka en Julgåva till Barncancerfonden. 


Så från oss alla till er alla en riktigt God Jul

logo2

Kontakta oss

Växel: 031-7071900
Servicedesk: 031-7071920
E-post: info@aditso.se

Göteborg
Stampgatan 15
416 64 Göteborg

Stockholm
Olof Palmes Gata 13
111 37 Stockholm

Söderhamn
Sjötullgatan 68
826 50 Söderhamn